Отстранувач на позадина


API за отстранување на позадина


Примерок код

      import requests

      file_names = ["/path/to/file.jpg"]
      api_key = 'test_key`

      domain = 'https://image.backgroundremover.app'
      api_version = 'api/v1/'
      headers = {'Authorization': api_key}

    

или Прочитајте ја документацијата
Политика за приватност Услови на услугата За нас Контакт

© 2022 BackgroundRemover.app

Проект со отворен извор Направено од nadermx