BackgroundRemover.app


Отстранете ја позадината на видеото*Датотеките се избришани по 24 часа


или Повлечете и пуштете ги датотеките овде


Поставување

0%

Отстранете ја позадината на видеото: Како да ја отстраните позадината од видеото

1. За да ја отстраните заднината од видеото, повлечете и пуштете или кликнете на нашата област за поставување за да ја поставите датотеката

2. Вашата датотека ќе оди на ред

3. Нашиот софтвер за машинско учење/вештачка интелигенција ќе го отстрани видеото од вашата датотека

4. Потоа можете да ги зачувате GIF или MOV на вашето видео со отстранета позадина

Отстранете ја позадината на видеото

Оценете ја оваа алатка

3.6956521739130435/5 - 23 гласови
Или оставете ги вашите датотеки тука


10874
Конвертирани датотеки
Проект со отворен код. Проверете го кодот што ја извршува оваа алатка на GitHub . Направено од nadermx

Политика за приватност Услови на услугата За нас Контактирајте не API

© 2022 BackgroundRemover.app | VPS.org LLC